Messe C: NutriFair gennemføres til januar

Den specialiserede fagmesse for husdyrproduktionen, NutriFair, bliver afholdt i januar 2021, fastslår arrangøren.

Der er NutriFair-messe i januar måned, lyder det fra arrangøren Messe C i Fredericia.

Meldingen kommer, efter at de store europæiske landbrugsmesser i denne tid bliver aflyst eller flyttet – senest Sima-messen, der nu først afholdes i 2022.

- Vi kan godt afholde en messe som NutriFair. Det er en nichemesse, hvor kvalitet frem for kvantitet er i højsædet, der giver besøgende et udbytte i form af inspiration, faglighed og netværk. Dertil vil der selvfølgelig være en række tiltag for at sikre sikkerheden på messen, fortæller Grete Højgaard, direktør i Messe C.

Messe C og NutriFair er omfattet af samme regelsæt, som kendes fra landets stormagasiner og storcentre, når det kommer til antal kvadratmeter pr. person. Det gør heldigvis, at NutriFair afvikles på en sikker og forsvarlig måde, lyder det i en pressemeddelelse fra Messe C.

Svært dilemma

Grete Højgaard peger på dilemmaet for messearrangørerne lige nu.

- Samfundsansvar er for os i Messe C en balanceakt. På den ene side skal vi sikre trygge rammer for gæsterne ved at overholde de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, og på den anden side skal vi gøre det muligt at komme på messe og dermed bidrager til at holde samfundet i gang.

- Det vil være svært og udfordrende for økonomien, hvis vi ikke bidrager til at holde erhvervslivet i gang. Hvis vi ikke holder det i gang, hvad har vi så at komme tilbage til, og hvad skal vi leve af på den anden side af Covid-19?, spørger hun.

Foderstoffer tilstede

NutriFair henvender sig primært til beslutningstagere i den danske husdyrproduktion, og messen er gennemsnitligt besøgt af 4.500 bedriftsejere, driftsledere eller direktører fordelt over to dage, når messen afholdes hvert år i uge 3.

Arrangementet løber af stablen i Messe C’s haller, der har over 33.000 kvadratmeter messeområde.

Samtlige grovvareselskaber vil være til stede, og udstillerlisten opdateres løbende.  

Glæder sig

En af udstillerne er Domino A/S, hvor direktør Allan Trøjborg også er medlem af NutriFairs faglige komité.

- Vi har altid deltaget på NutriFair, fordi det er vores oplevelse, at det faglige og professionelle niveau for messen tiltrækker både de rigtige udstillere og besøgende til messen, siger Allan Trøjborg, og tilføjer:

- Vi glæder os meget til at deltage på den tiende afholdelse af NutriFair, og selvom det betyder lidt mere plads mellem standene, afspritning og albuehilsner, så bliver det jo stadig med det samme faglige fokus og de gode dialoger med kunder.

 mip

Læs også