Det kræver godt håndværk at have gode majs år efter år

Gå ikke på kompromis med såtidspunkt, såbed, såning og jordtemperatur. Majsens vigtigste periode er de 2-3 uger fra såning til fremspiring, lyder det fra KWS.

Det er altafgørende for majsens udvikling, at afgrøden kommer godt og hurtigt i gang efter såning.

- Derfor bør man ikke tage chancer eller gå på kompromis med såtidspunkt, såbed, såning - og vigtigst af alt jordtemperaturen. Det kræver godt håndværk at have gode majs år efter år, fastslår Ken Brink, der er produktchef for majs hos KWS i Skandinavien.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs også