bannerPos

Olieprisen er helt stabil

Ugegraf for Brent olie, første position i dollar pr. tønde Prisen for Brent (råolie) ligger fortsat og handler stabilt i sidelæns handel. Den stabile situation på oliemarkedet ser ikke ud til at skulle ændre sig i lang tid fremover.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
26-10-2020 21:10

Selvom verdenssamfundet igen er ramt af COVID-19 og lande igen er i fuld gang med at lukke ned, så holder olieprisen sig forholdsvis stabilt oppe. Men kan det fortsætte? Ja – det ser det ud til. Der er ikke udsigt til, at vi igen vil begynde at rejse rundt i verden som tilfældet var inden coronakrisen ramte. Fly står stadig solidt placeret på jorden og vi kører ikke rundt i biler, som det var tilfældet inden marts måned 2020. Derfor er eftersp&osl

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Statsminister afviser kategorisk at have brudt grundlov

Statsminister Mette Frederiksen placerer entydigt ansvaret for de seneste ugers kaotiske forløb omkring nedlukningen af minkerhvervet hos den tidligere fødevareminister Mogens Jensen (S) og embedsmændene i Miljø- og Fødevareministeriet.

Regeringens skatteudspil bekymrer sukkerproducent

- Vi kan ikke fra dansk side bare forvente, at vi kan lægge en ekstraregning i Danmark, og så det ikke får nogen konsekvens fremadrettet, lyder reaktionen fra Nordic Sugar Danmarks administrerende direktør til regeringens forslag om at hæve energiafgifterne.

FirstFarms øger omsætningen

Aktieselskabet FirstFarms, der arbejder med landbrug og jord i Østeuropa, øger toplinjen i tredje kvartal. Men et usikkert marked får selskabet til at nedjustere forventninger.

EU's fjerkræ-import og -eksport er skrumpet

I de første tre kvartaler af 2020 faldt både eksporten og importen i de 27 EU-lande, når det gælder fjerkrækød, i forhold til samme periode året før. Det skriver fleischwirtschaft.de.

Beskylder statsminister for at så tvivl om erstatning

Ifølge Agerskovgruppen bryder statsministeren grundloven, når hun i et ugegammelt interview med Ritzau benytter sig af ordet »hvorvidt«, mens hun taler om erstatning.

Fremtidens avlsrådgivning kan også være private initiativer

Kvægavlsselskaberne bliver større og større, men der er stadig plads til private initiativer, mener formanden for Dansk Holstein, Kristian Nielsen.
Side 1 af 1982 (39626 artikler)Prev1234567198019811982Next