bannerPos

Tesla-aktien i frit fald

Månedsgraf for Tesla i dollar Tesla aktien dykker voldsomt. Det kan gå hen og give en købsmulighed på en stor korrektion i det, der fortsat kan betragtes som en langsigtet op-trend.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
09-09-2020 21:10

En vandvittig optur i den voldsomt hypede Tesla aktie er nu vendt til et voldsomt fald. Det er en af forklaringerne på hvorfor det amerikanske aktie-index, S&P500 falder i de her dage, mens blandt andet det ledende og europæiske aktie-index, DAX30 holder sig oppe. Det er så blot spørgsmålet om det er første skridt mod en decideret ned-trend for Tesla-aktien og for den sags skyld det amerikanske S&P500 index, eller en købsmulighed.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Bedre resultater for økologiske landbrug

I 2019 landede det gennemsnitlige driftsresultat for økologiske heltidslandbrug på 0,9 mio. kr., hvilket er udtryk for en betydelig fremgang i forhold til 2018, men dog lavere end resultaterne i 2016 og 2017, viser en opgørelse hos Danmarks Statistik.

Fødevarestyrelsen kontrollerer rengøring af 300 lastbiler

Fund af afrikansk svinepest i Tyskland har gjort grundig rengøring af de lastbiler, der krydser den danske grænse, vigtigere end nogen sinde. Det næste halve år kontrollerer Fødevarestyrelsen mere end 300 lastbiler.

Minister, skift spor

Regeringens krav om, at landmændene også til næste år skal så efterafgrøder i minimum samme omfang som i år for at nedbringe kvælstofudledning til vandmiljøet, møder kritik hos landboforeningen Vestjysk, som foreslår, at fødevareminister Mogens Jensen skifter spor i kvælstof-politikken og i stedet griber til andre virkemidler.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.
Side 1 af 1931 (38602 artikler)Prev1234567192919301931Next