Agrointelli får ny bestyrelsesformand

Den danske landbrugsteknologivirksomhed Agrointelli har netop valgt ny formand for bestyrelsen i form af Karen-Marie Katholm.

Karen-Marie Katholm bringer en stor global ledelseserfaring med sig fra forskellige brancher og giver virksomheden en dyb indsigt i sourcing, fremstilling, forsyningskæde, operationel ekspertise og skalering.

Hun har tidligere besat posten som Global Integrated Operations Leader for DuPont Nutrition & Biosciences (tidligere Danisco, red.), hvor hun var leder for mere end 70 fabrikker globalt og styrede en organisation med mere end 6.500 medarbejdere.

Om sin nye rolle som bestyrelsesformand siger Karen-Marie Katholm:

- Jeg er opvokset på en gård og holder stadig en i Jylland. Så rejsen fra gård til mad ligger meget på mit hjerte. Så jeg er begejstret for muligheden for at kombinere min erhvervserfaring fra produktionsvirksomheder med min passion for bæredygtigt landbrug, siger hun i en pressemeddelelse.

 Agrointellis administerende direktør, Ole Green, ser erhvervelsen af den nye formand som en stor gevinst for virksomheden.

- Med Karen-Maries omfattende erfaring og dybe viden om produktion, forsyningskæde og drift tror jeg på, at hun er et ideelt match for Agrointelli, og jeg er meget glad for, at vi har været i stand til at tiltrække Karen-Marie til formand for virksomheden, lyder det fra Ole Green.

Læs også

Tidligere direktør i Cargill overtager roret i danske Unibio
Dansk planteproteinsfirma spirer trods underskud
Dansk pensionsselskab investerer i cirkulær biobrændselsteknologi
Forretningen bugner: Specialfoderproducent kommer stærkt fra start
Himmerlandskød rykker på skarpt marked
Ny direktør for DLG-udstillinger