Dansk app erstatter arbejdssedler i New Zealand

New Zealands største maskinstation bruger dansk app i stedet for arbejdssedler.

Den danske virksomhed FarmBackup bliver for tiden kontaktet af maskinstationer fra den anden side af kloden, og det kommer ikke helt bag på salgsansvarlig, Anders Knudsen.

- Måden man driver landbrug og maskinstation på i New Zealand, minder meget om den danske model, og ligesom herhjemme ønsker de i stigende grad at digitalisere deres forretning.

Hos FarmBackup har man haft meget fokus på at gøre appen intuitiv, så det er let at komme i gang.

- Vi kan ikke flyve til New Zealand, hver gang en maskinstation ønsker at bruge vores app, derfor er vi nødt til at tilbyde et produkt, der er nemt og overskueligt at bruge. Nogle af de newzealandske maskinstationer vil dog gerne vil have en kort introduktion til systemet over telefonen, så det giver nogle opkald på skæve tidspunkter udenfor normal åbningstid, men det var vi forberedt på.

Stort potentiale

Brødrene bag FarmBackup, Søren og Anders Knudsen, glæder sig over interessen fra New Zealand, og kun få dage efter lanceringen, blev de kontaktet af New Zealands største maskinstation.

- Daryl, der ejer maskinstation, kontaktede os, og fortalte, at der snart ankom 25 sæsonarbejdere fra Irland, og sammen med de fastansatte skulle vores app sikre, at han aldrig mere skulle se en fysisk arbejdsseddel igen. Det viser noget om mentaliteten i New Zealand og lover rigtig godt for fremtiden, siger Søren Knudsen.

FarmBackup har i dag kunder i Danmark, Sverige, Norge, England og nu også New Zealand.

laj

Læs også