Danske Fair Trees vinder pris i Georgien

Danske Fair Trees ved Brædstrup løb med en væsentlig del af opmærksomheden, da Georgien forleden uddelte årets Meloria-pris. Der er tale om årets såkaldte CSR-priser, hvor man hædrer virksomheder, som gør en særlig indsats for mennesker og miljø. I kategorien ”Supporting Community” blev Fair Trees udråbt som prisvinder for deres store indsats for lokalsamfundet.

For mere end 10 år siden udviklede hun og hendes mand Lars Bols konceptet Fair Trees, hvor de gør en indsats for ordentlige sikkerhedsforhold for kogleplukkere, der samler kogler i op til 30 meter høje træer. Derudover bliver Fair Trees juletræer produceret efter bæredygtige principper, hvor der både tages hensyn til mennesker og miljø. 

Fair Trees Fonden støtter lokalt i Georgien og bidrager til forbedring af levevilkårene. Det sker i form af uddannelse og sundhed, hvor der bl.a. er åbnet en tandklinik i regionen. Seneste tiltag er brystcancerscreening til regionens kvinder, og i september åbnede Fair Trees fysik-og kemilaboratorier på tre lokale skoler. Udover dette har fonden også indgået samarbejde med en række sociale organisationer såsom Røde Kors, Red Barnet og SOS-børnebyer.

Læs også