Foderstof har med succes ansat en landmand

DLG´s HR-udviklingschef ser store fordel i, at afdelingen i Aars i Nordjylland har ansat en landmand.

Den 1. juli trak Carsten Gregers Christensen i arbejdstøjet hos DLG i Aars, hvor han er ansat som driftsmedarbejder.

Han er tidligere selvstændig landmand og var ikke i tvivl da han så stillingsannoncen hos DLG.

- Jeg er rigtig glad for mit job og føler mig heldig fortsat at have et arbejde med en stærk tilknytning til landbruget, da det jo er det, jeg allerhelst vil. Jeg lærer nyt hver dag og vokser med opgaverne og ansvaret. Som tidligere DLG-kunde er det spændende nu at være med på den anden side og blive klogere på, hvordan processerne foregår. Det giver mig en større forståelse for, hvorfor DLG gør, som de gør, siger Carsten.

Også ved DLG er man rigtig glad for sin nye medarbejder.

Ude i driften har vi brug for medarbejdere af en helt bestemt kaliber. Arbejdsopgaverne kræver mere afhængigt af årstiden. Derfor har vi i rekrutteringen til disse stillinger ekstra fokus på, om kandidaterne har forståelse for landmandens årscyklus, siger Heidi Bang Rasmussen, der som chef for HR-udvikling i DLG.

Og den forståelse har Carsten Gregers Christensen,

- At få medarbejdere ind, som har et indgående kendskab til landbruget, er bestemt en gevinst for os. Når man forstår landmandens hverdag, så ved man, at for eksempel høstsæsonen er en stor opgave, som man skal løfte i fællesskab, forklarer Heidi Bang Rasmussen.

Mange medarbejdere hos DLG har en tilknytning til landbrugserhvervet på den ene eller den anden måde. Men selvom kandidater har landbrugskendskab, udelukker det ikke nødvendigheden af, at de også skal besidde de rette kvalifikationer.

teba

Læs også