Stor åbningsfest hos Land & Fritid

Land & Fritid Holstebro holder åbningsfest, hvor der både er godt til ganen og gode tilbud, mens Gråskæg underholder de yngste.

Fredag den 1. september er der stor åbningsfest i forbindelse med, at Land & Fritid butikken i Holstebro flytter »hjem« til Mads Bjerres Vej.

- Formanden for handelstandsforeningen, Jens Christian Larsen, kommer og klipper snoren. Til at sørge for underholdning for de yngste, kommer Gråskæg fra Thy, siger Anna Gadegaard, butikschef i Land & Fritid Holstebro.

Forplejningen på dagen byder på kaffe og kage om formiddagen, mens der om eftermiddagen vil være pølsevogn og slush ice-maskine. Udover det uddeles der goodie-bags til de første 100 kunder. Arrangementet går for sig fra 9 til 17.

- Der er rigtig, rigtig mange forskellige tilbud. Overordnet set har vi minimum 20 procent rabat på alle varer, med undtagelse af biobrændsel, -gas og -patroner. Nogle tilbud er større, men ingen er mindre. Alle gælder fra normalprisen, siger hun og fortsætter:

- Jeg vil glæde mig til at byde kunderne velkommen i vores nye butik, og de kan se frem til en fantastisk service af kompetente og garvede medarbejdere, som har dybt kendskab til sortiment, og vi står selvfølgelig klar til at yde den bedst vejledning og rådgivning, siger Anna Gadegaard.

Store forbedringer

Det var i august 2022, at flyttekasserne blev pakket, da Land & Fritid Holstebro flyttede til Lavhedecentret i de lokaler, hvor Jem & Fix tidligere holdt til. Flytningen var på en etårig lejeaftale, fordi formålet var at modernisere den eksisterende butik.

- Butikken er simpelthen bygget helt fra bunden, og vi har selv været med inde over i forhold til lys og al indretning i butikken. Simpelthen hele udformningen, siger hun og fortsætter:

- Det havde været tåbeligt ikke at gribe den mulighed, når nu det er os, der kender til alle detaljerne ved vores egen dagligdag, og hvordan en bygning bedst muligt kan tjene os og vores kunder.

Hun lægger vægt på, at alle kan være helt sikre på, at få det bedste foder til dyrene.

- Vi har investeret i temperaturstyret sækkevarelager, som sørger for, at der altid er 17 grader på lageret. Det er ligesom et grøntområde i supermarkedet. Det sikrer optimal opbevaring af foder året rundt.

Derudover har butikken også en kæmpe varegård med alle aktuelle produkter til haven. Bygningen er opført af Kaj Bech A/S, som købte grunden af DLG.

Læs også