Økologer holder årsmøde på Djursland

Økologerne på Djursland inviteres onsdag den 31. januar til årsmøde på landbocenteret i Følle. Mødet starter kl. 19.00, og aftenen indledes med en beretning af Økologiudvalgets formand Mikkel Juhl Nielsen, hvorefter der vil være valg til udvalget.

Efter formandens beretning og valg er der indlæg fra Mikkel Møller Østerhaab, planteavlsassistent Djursland Landboforening, som vil gennemgå et konkret eksempel på beregning af CO2 ved hjælp af ESGreenTool værktøjet. Opgørelsen af CO2 værdien sker uafhængig af ESG rapporten, men beregningen af CO2 værdien indgår i en ESG-rapport.

Herefter vil Henrik Østergaard Nielsen, som er økologi- og planteavlskonsulent i Djursland Landboforening, fortælle lidt om aktuelle emner indenfor økologien.

Alle interesserede er meget velkomne, men kun aktive medlemmer af Djursland Landboforening har stemmeret, og kun medlemmer med økologisk autorisation er valgbare til det økologiske udvalg.

Læs mere om ESG

ESG-rapporten kan være en hjælp for landmanden til at tiltrække investeringer. Målet med ESG er at skabe en ansvarlig forretningsmodel, der gavner både virksomheden og samfundet.

Læs mere her

Læs også