Få dyrskuestande tilbage

Maskinudstillingen og fødevareområdet på årets dyrskue i Odense er ved at være booket helt op.

Når der om en måneds tid blændes op for Det Fynske Dyrskue, vil maskin- og erhvervsudstillingsområdet igen i år være besat til sidste kvadratmeter.
Det håber og tror Diana Boysen Poulsen sikkert vil være en realitet. Som ansvarlig for tilmeldingen glæder Centrovice-konsulenten sig over, at der aktuelt kun er få stande tilbage på nuværende tidspunkt af de i alt 200 standpladser.
Således bakker alle de fynske maskinhandler sædvanen tro op om udstillingen, og det forventes, at sidste års dispensation for transport af store landbrugsmaskiner til og fra dyrskuepladsen vil blive forlænget og gjort permanent, således publikum igen i år vil kunne opleve mejetærskere og andre store maskiner.
Diana Boysen Poulsen oplyser, at også de øvrige sædvanlige udstillere er med, blandt andet firmaer med energiløsninger, rådgivning mm. Samtidig er der blandt andet flere biludstillere tilmeldt skuet, som foregår den 15. til 17. juni.
Også det udvidede fødevareområdet tegner til at blive fyldt op i år. Men ligesom erhvervsudstillingen er der endnu få ledige pladser.
En oversigt over de tilmeldte udstillere kan ses på dyrskuets hjemmeside, hvor man også kan få oplyst nærmere om tilmelding til udstillingen.
 

 

Læs også