Nykårede unge mester-springryttere klar til Landsskuet

Unge springryttere fra Tinglev Rideklub blev sønderjyske mestre ved Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa – næste stop er Landsskuet i Herning

Vinder af sønderjysk mester - Til ventre: Henrriette Holm 38 år på hesten Dwigt Gøgholm – i midten: Astrid Lund, 15 år på Hesten Marley - Til Højre Viktoria Svarre, 13 årpå Ponyen Tenya.
Drengeholdet - Til venstre: Markus Svarre 11 år på Jensen - I midten: Anders Lund 13 år på Konggodsgårds Gucci - Til Højre: Noah Mutenjon 12 år på Coco
Det Sønderjyske Fællesdyrkue i Aabenraa dannede rammen om Dansk Rideforbunds breddekonkurrencer Stilstafet, Par de Deux, Kvadrille og Heste Team Work. 
I Stilstafet var det ét af fire hold fra Tinglev Rideklub, som vandt og nu kan kalde sig Sønderjysk mester i Stilstafet.
Holdet består af Henriette Holm, 38 år på Dwight, Astrid Lund, 15 år på Marley og Viktoria Svarre, 13 år på Tenya.
Den ene af deltagerne, Henriette Holm er også rytternes ridelærer og underviser de unge i ridebanespringning til dagligt. Henriette fortæller: ”Det er dejligt og måske ikke så underligt, at Tinglev Rideklub kan stille med hele fire hold af unge springryttere i samme konkurrence, for vi har venteliste i øjeblikket. Men det er exceptionelt, at det ene af holdene er et rent drengehold  – det ses ikke ret tit i den aldersgruppe,” slutter hun af med et stort smil.
Alle rytterne fra Tinglev Rideklub var stolte og taknemmelige over, at de kunne ride ind i ringen og præsentere sig med flot ens udstyr, så det var let at se, hvem der er sammen på holdene.
Det kunne lade sig gøre, fordi lokale havde sponsoreret ens saddelunderlag fra Husdyrformidling ApS i Rødekro, ens stævnebluser fra Maskinforretning Hans Holm i Tinglev og Hut til alle heste/ ponyer fra Tinglev Rideklub
Alle fire hold glæder sig til at deltage i Landsdelsfinalerne ved Landskuet i Herning den 6.-8. Juli 2018.
Alle heste og ponyer kommer fra Tinglev Rideklubs rideskole.
 
Afdeling A, Hold 1
Sasha Pedersen, 13 år på Coco
Aya Pedersen, 11 år på Pegasus
Signe Hjermitslev, 10 år på Calle
Emma Lorenzen, 13 år på Jensen

Afdeling A, hold 2
Anders Lund, 13 år på Gucci
Makus Svarre, 11 år på Jensen
Noah Muntenjon, 12 år på Calle
 
Afdeling B, hold 1
Trine Schmidt, 10 år på Wirbelwind
Sasha Levisen, 8 år på Tarzan
Rikke Clausen, 13 år på Futte
 
Afdeling B, hold 2
Henriette Holm, 38 år på Dwight
Astrid Lund, 15 år på Marley
Viktoria Svarre, 13 år på Tenya.
 

Læs også