Over 130 maskin- og erhvervsudstillere i Hjørring

31.000 kvadratmeter fyldes med over 130 maskin- og erhvervsudstillere.

Det bliver en total fyldt maskin- og erhvervsudstilling, de besøgende møder på skue i Hjørring.
Over 130 maskin- og erhvervsudstillere fremviser alt fra store professionelle traktorer, mejetærskere, plove og sprøjter så store, så bommene ikke kan klappes helt ud uden at ramme nabo-standen. Der kommer vogne, såmaskiner og alt i jordbearbejdningsudstyr med teknik så toptunet, at landmanden selv næsten kan blive hjemme. 
Der vises de nyeste i teknik, om end det er GPS, Big Data eller droner.
Og så kommer der de mindre, men helt uundværlige, have- og parkmaskiner. Og plæneklipperne, både som havetraktor, motorplæneklipper og robotter. Foruden motorsave og alt i skovudstyr.
Så er der alt det, som man skal bruge, uanset om man er professionel landmand eller ej; døre, vinduer, tage og så videre. Flot krydret med flere udstillingsområder med alt fra anlægsarbejde til haveplanter.
Udstillingsarealet er i år udvidet for at få mere plads til de mange erhvervsudstillere. Der vil man blandt andet kunne opleve stande med foderstoffirmaer, dyretransport, bilforhandlere, finansiering, forsikring, dyrlæger, massage og mange flere.

I år kan Hjørring Dyrskue byde velkommen til 20 nye udstillere, som er med for første gang, for at møde deres nuværende og fremtidige kunder.
Så uanset om man står over for en reel handel, eller om man blot drages af benzin, taknik og store motorer, så bliver der masser at se på de i alt 31.000 kvadratmeter, som udstillingen fylder i år.               
 

Læs også