bannerPos

Husk tilmelding til seminar om løse søer

Redaktionen

15-06-2019 12:36

Seges Svineproduktion inviterer til eftermiddagsseminar for at give svar på nogle af de mange spørgsmål, der kan være, når man skal bygge til løse søer i farestalden.

Seminaret, der foregår på torsdag den 20. juni, er for dig, som skal bygge til løse søer i farestalden, men svineproducenter, som ikke har søgt om støtte, men også er interesseret i at høre om mulighederne for at bygge stier til løse søer, er ligeledes velkomne.

Find hele programmet, samt information om tilmelding via svineproduktion.dk.

Arrangementet bliver afholdt på Hotel Hedegården i Vejle fra klokken 14-19.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next