Åbent hus på Hesselhoej

Skærtorsdag inviterer Hesselhoej.dk både til hingstefremvisning og indvielse af deres flotte nye faciliteter i Asperup.

Teamet på hingestationen, salg- og uddannelsesstalden Hesselhøj kunne gå ind i 2022 med nye flotte faciliteter på Ravnskovgyden 4 i Asperup, og de er nu klar til at vise de nye omgivelser frem for alle interesserede.

Det sker ved et åbent hus og indvielse skærtorsdag den 14. april klokken 14-17.

Ved det gratis arrangement fremvises årets hingstekollektion, samt afkom efter Hesselhøjs avlshingste.

Efter fremvisning vil der være mulighed for besigtige de nye faciliteter, ligesom der vil være gratis forfriskninger til de fremmødte.

Der er mulighed for at tilmelde sig på forhånd på Hesselhoejs Facebookside. Blandt alle tilmeldte vil der blive trukket lod om et gavekort til en valgfri bedækning mellem de avlshingste, som står stationeret på Hesselhoej.dk.

Generationsskifte

Hans Jørgen Hoeck startede virksomheden Hesselhøj i 1997, og har drevet den med stor succes frem til år 2021.

I dag er virksomheden overtaget af sønnen, Anders, hvor Hans Jørgen stadig har det overordnede ansvar for virksomheden, og hjælper til med den daglige drift.

Der er plads til 74 heste i de nye stalde, og den nye lokation omfatter to ridehuse, stor udendørs ridebane og store folde, samt mindre sand- og sygefolde. Dertil er der en wellness afdeling som blandt andet byder på skridtmaskine, vandbånd, solarium og et fantastisk naturområde at ride i.

Hesselhoej tager heste i kommission med træning og salg for øje. De står også for videreuddannelse af kvalitetsheste, ligesom de tager heste ind til alle former for kåringer og championater.

Herudover drives der hingstestation fra stedet, der undervises, samt afholdes kurser og clinics.

Læs mere om Hesselhoej på Hesselhoej.dk eller tag på udflugt i påsken, oplev stedet og se hingstene.

Læs også