bannerPos

Ny driftsdirektør i Semler Agro

- Jeg er stolt over at blive en del af Semler Agro og bidrage med mine kompetencer indenfor ledelse, drift og digitalisering. Landbrug og maskiner står qua min opvækst på landet mit hjerte nært, og jeg ser frem til, sammen med kunderne og medarbejderne at sammenkæde branchens og vores styrker med markedets naturlige udvikling, og dermed at gøre salgs- og serviceoplevelsen mere intuitiv for alle, siger Morten Krusborg.
29-10-2019 14:34

Semler Agro ansætter Morten Krusborg som ny driftsdirektør, der med stor ballast, landbrugshjerte og stærke resultater, senest som administrerende direktør for Nicolaisen & Larsen, skal være med til at rulle koncernens strategier og målsætninger ud.

Det har været et travlt år for Semler Agro, der i april fik eneretten til at forhandle John Deeres landbrugsmaskiner. I september åbnede Semler Agro både ny forretning på Lolland-Falster og indlemmede Herborg Maskinhandel i Semler-familien. Nu sætter virksomheden fuld fokus på næste skridt for at implementere sin strategi og øge digitaliseringen. Til den opgave henter Semler Agro en ny mand til direktionen Morten Krusborg, der bliver ansvarlig for Semler Agros driftsdel.

Morten Krusborg kommer fra en stilling som administrerende direktør i Nicolaisen & Larsen A/S, og opgaven bliver at få eftermarkedsprocesser, digital udrulning og ikke mindst organisationen, teamet og medarbejderne til at arbejde bedre sammen. Morten Krusborg bliver desuden en vigtig brik, der sammen med den øvrige ledergruppe skal fortsætte koncernens strategiarbejde.

Ledergruppen i Semler Agro vil fremover bestå af fem mand, adm. direktør Morten Buus, salgsdirektør Lars Frederik Henningsen, økonomichef Frank Strunge, Herborgs direktør Keld Andersen og den nye driftsdirektør Morten Krusborg.

 

Stor efterspørgsel på nyt gødningskoncept

I maj 2020 lancerede DLG et nyt gødningskoncept, der er skræddersyet til vinterhvede på planteavlsbrug. Konceptet meldes allerede udsolgt.

Stabilt grisemarked, men ustabilt fundament

Svinenoteringen forbliver i ro på 10,30 og er dermed uændret. Samtidig melder Danish Crown Pork, at efterspørgslen er jævn.

Fire rådgivningsvirksomheder vil samarbejde om konceptrådgivning

Nu vil de fire rådgivningsvirksomheder Velas, Sagro, Vkst og LandboNord samarbejde i virksomheden Dalico.

- Vi forventer flere

I alt er der nu bekræftet 29 tilfælde af afrikansk svinepest i den tyske delstat Brandenburg.

Gør frømarken klar til vinteren

- Det kan være aktuelt med både en afpudsning nu og igen midt i oktober, inden der gives gødning, vurderer Kenneth Svensson fra VKST.

Prøver grubbesået raps for første gang

Grubbesåningen ser indtil videre ud til at være en stor succes hos den midtjyske planteavler Torben Kuhr. - Det sparer tid, det løsner jorden, og så forventer jeg, at udbyttet stiger, lyder det.
Side 1 af 1928 (38556 artikler)Prev1234567192619271928Next