Bogballe får nye ejere

Bogballe fortsætter helt overvejende som hidtil under de nye ejere, Erhvervsinvest. Nils Jørn Laursen, barnebarn af virksomhedens stifter, fortsætter som direktør.

Den familieejede virksomhed Bogballe, der producerer handelsgødningsspredere, sælger hovedparten af sine aktier til den danske kapitalfond Erhvervsinvest og den nuværende direktør i Bogballe Nils Jørn Laursen, barnebarn af familievirksomhedens stifter, fortsætter.
Bogballe, der i alt har 60 ansatte og har sin produktion placeret i den lille landsby Bøgballe nord for Vejle, eksporterer sine produkter til 90 lande.
Producenten har et historisk godt tag i det danske marked for liftophængte gødningsspredere og har da også præsteret flotte, om end let faldende, overskud de senere år.

Højteknologiske spredere

Således er Bogballes gødningsspredere kendte for sit brede produktprogram fra små og simple spredere til de nyeste og topmoderne spredere med et særdeles højt teknologiindhold, såsom vejeceller, gps-afblænding, kant- og kilespredningsudstyr med mere, alt sammen naturligvis også som Isobuskompatible løsninger.
Direktør Nils Jørn Laursen fortsætter i sin funktion i firmaet og venter, ligesom de nye ejere, at der er ny vækst for firmaet lige om hjørnet.
Ny bestyrelsesformand for Bogballe bliver tidligere topchef i Grundfos, Carsten Bjerg

Læs også