Stor interesse for fynsk dyrskue

Allerede på nuværende tidspunkt er maskinudstillingen booket helt op, og det samme er alle 300 hestebokse ved Det Fynske Dyrskue, som afvikles 9. til 11. juni.

Alt tegner til endnu en succes, når årets største begivenhed i fynsk landbrug finder sted på dyrskuepladsen i Odense den 9. til 11. juni. Således er alle standpladser på maskinområdet besat, og samlet set manglede arrangørerne af Det Fynske Dyrskue før påske kun at afsætte 23 stande ud af de i alt 287 stande på hele erhvervsudstillingen.

- Så pladsen skal nok blive fyldt, siger dyrskuechef Gitte Bech, der har mærket større interesse for at udstille end sidste år. Og hun glæder sig over, at flere udstillere vender tilbage efter kun et eller et par års pause.

Fødevareudstillingen bliver større i år, da interessen også her har været stor.

Også blandt dyreudstillerne er der opbakning til skuet. Således er alle 300 hestebåse blevet booket, allerede inden tilmeldingsfristen er udløbet.

Sidste år blev Det Fynske Dyrskue besøgt af næsten 58.400, hvilket var rekord i nyere tid. Det var 1.200 flere betalende end året før, men trods det endte resultatet med et nul, oplyser Gitte Bech.

Læs mere om Det Fynske Dyrskue i næste uges LandbrugFyn. Se avisen allerede nu på hjemmesiden.


Læs også