Dansk brødkorn er ofte for ringe
Selv om det nu er muligt at gøde brødhveden til en højere proteinprocent, er det langtfra det eneste problem ved danskdyrket brødkorn. - Tyskerne og svenskerne er dygtigere, siger kornopkøber.
Kornopkøber Flemming Olsen hos Lantmännen Cerealia i Vejle udøver på ingen måde svensk femte kolonne-virksomhed fra sin position i den østjyske virksomhed. Lantmännen Cerelia, også kendt som Havnemøllerne, er en af de to store brødkornsopkøbere i Danmark. Den anden er Valsemøllen.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her