37-årige Johanne Rønnow Olsen bliver ny chef for DLG Food og bliver samtidig udnævnt som underdirektør i DLG.

Hun har tidligere været udviklingschef i DLG Food og siden 2013 souschef i DLG Produktion og Logistik. Hun får til opgave at integrere den tilbageværende forretning yderligere med DLG’s grovvareforretning, der er et af koncernens kerneforretningsområder.

- De virksomheder, vi har i Food, skal integreres endnu mere i vores kerneforretning, hvor der er naturlige synergier, og der ligger fortsat et stort uudnyttet potentiale af blandt andet DLG Foods olieforretning med resten af grovvareområdet. Det er en opgave, jeg glæder mig til at løfte, lyder det fra Johanne Rønnow Olsen.

Med salget af to virksomheder i DLG Food, European Freeze Dry og Samsø Syltefabrik, har den hidtidige chef for DLG Food, Cees Kuypers, valgt at stoppe i stillingen og forlader DLG-koncernen.