Styrelse takker for god dialog

Fire landbrugsseminarer har været lærerige for NaturErhvervstyrelsen i forbindelse med Tast selv-service, oplyser EU-direktør.

På NaturErhvervstyrelsens fire landbrugsseminarer i slutningen af januar 2013 var der god dialog om arealstøtte og Tast selv-service - ikke mindst takket være mange spørgsmål fra landmænd og konsulenter.

Det oplyser NaturErhvervstyrelsen i sit nyhedsbrev.

 På landbrugsseminarerne gav NaturErhvervstyrelsen et overblik over de forbedringer, som er sket i Tast selv-service frem mod ansøgningsrunden, der begyndte 1. februar.

- Jeg har været meget glad for at tale med de mange landmænd og konsulenter, der deltog i seminarerne. Det har været lærerigt, og jeg ser allerede frem til seminarerne i 2014. Jeg vil desuden særligt takke de landmænd og konsulenter, der deltager i vores forskellige arbejdsgrupper. De har været guld værd i forhold til at målrette vores arbejde med at forbedre systemet, siger EU-direktør Sarah Børner fra NaturErhvervstyrelsen.

 En gruppe af landmænd og konsulenter har gennem et helt år gjort et stort arbejde med at identificere de konkrete tekniske forbedringer i Tast selv-service, der nu er gennemført af NaturErhvervstyrelsen. Arbejdet fortsætter i 2013.

NaturErhvervstyrelsen har på naturerhverv.fvm.dk samlet svarene på de faglige og tekniske spørgsmål, som blev rejst på landbrugsseminarerne.

 Se spørgsmål og svar fra landbrugsseminar 2013

 

Læs også