150 deltagere fandt vej til en snak om landbrug og politik

Borgmesterkandidat i Vesthimmerland Per Bach Laursen (V) havde tirsdag inviteret folk indenfor til en aften med blandt andet debat

Per Bach Laursen måtte tirsdag aften hente stole hos naboen, da han havde inviteret til Lokalhistorisk aften på sit landbrug Lundgården ved Overlade.

For ifølge Per Bach Laursen fandt 150 mennesker vej til gården for at høre foredrag om egnens historie – samt for at få et kig rundt på Lundgården og høre om Per Bach Laursens politiske visioner for Vesthimmerlands Kommune.

- Det var helt overvældende, at der mødte så mange mennesker frem. Det havde vi ikke i vores vildeste fantasi regnet med, så hele familien var sat i sving tirsdag aften, men vi var alle utrolig glade for den tilbagemelding, vi fik fra folk om vores hjem og landbrug, lyder det fra Per Bach Laursen.

Randzoner til debat 

Han forklarer, at der var en god debat omkring eksempelvis landbrug og randzoner.

- Her var vi alle enige om, at der p.t. er en del usikkerhed om, hvordan den nye randzonelov skal forstås. Men der var også enighed om vigtigheden af at passe godt på vores natur og vandløb samtidig med, at der skabes gode produktionsvilkår for landbruget.

Læs også