Gang i maskinsalget

Ole Jakobsen Maskinforretning A/S i Ølgod startede for alvor året af med et stort åbent hus og udsalg. Og man glæder sig over et generelt godt og stigende maskinsalg af både vogne og især traktorer.

Der har været talt og skrevet meget om krisen. Men hos Ole Jakobsen Maskinforretning A/s, Ølgod, er optimismen i top. Forleden holdt maskinforretningen åbent hus og det blev en succes med masser af besøgende.

Og det går ret godt med salget af traktorer og landbrugsmaskiner. På selve åbent hus dagen var der officiel overrækkelse af en stor Pöttinger-vogn til en kunde, hvor Mogens Lauridsen kunne overdrage den store vogn til Kaj Bøndergård og hans chauffør Brian, Borris.

- Vognen indgår i et privat maskinfællesskab. Det er en 100 kubikmeter vogn, som der kun kører seks eksemplarer af i Danmark, hvor vi har solgt de tre, forklarer Mogens Lauridsen, der glæder sig over at maskinsalget til landbruget generelt går bedre - og landbrugserhvervet trodser krisen.

Flot traktorsalg
Det går godt med traktorsalget hos Ole Jakobsen Maskinforretning, der forhandler Deutz-Fahr og Zetor.

Sådan lyder meldingen fra sælger Johnny Jørgensen, der beskriver traktorsalget af de to mærker som over al forventning. Han har den daglige kontakt med traktorkunderne, hvor han kører som sælger ”i marken”, og det er her at han oplever det stigende salg af traktorer.

Og han oplever at de to mærker supplerer hinanden godt med Deutz-Fahr til især de større professionelle landbrug, mens Zetor især er populær hos de mange med mindre landbrug - ikke mindst de mange fritids- og deltidsbrug.

Læs også