Krydsild om kommunikation

Gårdejer Peter Kjær Knudsen og kommunikationsdirektør Susanne Hegelund, Landbrug & Fødevarer, vil snart tage en direkte debat om L&F's kommunikationsstrategi.

Debatten om Landbrug & Fødevarers kommunikationsstrategi har varet længe, og det er åbenbart en debat, som ikke vil dø.

Ved Svinekongressen i Herning for en måneds tid siden, var svineproducent Peter Kjær Knudsen, Hvalsø, som er medlem af bestyrelsen for Videncenter for Svineproduktion (VSP), en af de skarpeste kritikere kommunikationsstrategien.

Øjensynligt er hans kritik ikke forstummet siden, for tirsdag den 29. november vil man kunne ham høre fortsætte debatten direkte med kommunikationsdirektør Susanne Hegelund, Landbrug & Fødevarer. Det sker på et fyraftensmøde for svineproducenter, som Agrovi afholder på Overdrevskroen ved Ringsted.

På samme møde vil man kunne høre direktør for Danske Svineproducenter, Hans Aarestrup, fortælle om udfordringen med 2013-reglerne i såvel Danmark som de øvrige EU-lande.

Er DC-aktier en god ide?
Direktør Ole Christensen, DLG, vil fortælle om prisdannelsen på korn og om den nationale og globale forsyning med korn.

Endelig vil man også kunne høre Lindhart Nielsen, formand for VSP, følge op på sin udtalelse på svinekongressen om, at det ikke er nogen skam at forlade svinebranchen, ved at give sit bud på, hvem det er, der skal forlade branchen.

Lindhart Nielsen vil også komme med sin vurdering af Danish Crowns strategi med at vokse på aktier, og om svineproducenterne derved kommer til at miste indflydelsen i deres egen virksomhed.

Mødet holdes i klokken 15.30 og afsluttes med middag klokken 19. Prisen er 300 kroner, og tilmelding til mødet skal ske til Agrovi senest fredag den 25. november.

Læs også