Det bliver flot – også i år

Maskinkonsulent Hans Henning Sørensen er ansvarlig for maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue. Det har han været siden 1984.

Maskinkonsulent Hans Henning Sørensen er gammel af gårde, når det gælder Roskilde Dyrskue. Han har været med siden 1984, og maskinkonsulenten glæder sig til begivenheden hvert år.

- Alle stadepladser er revet væk, og det er egentlig gået over al forventning. Omkring jul var stemningen faktisk skidt i forbindelse med salg af stadepladser til maskinudstillingen, fortæller maskinkonsulenten og forsætter:

- Den manglende købelyst i landbruget - eller nærmere mulighed for at købe, for bankerne vil ikke udlåne penge - påvirker selvfølgelig maskinmarkedet. Men det kan man alligevel ikke se på udstillingen, fortæller Hans Henning Sørensen.

Synlighed og kundepleje
Den 17. februar var sidste mulighed for at anskaffe sig en stadeplads, og selvom der efterfølgende var flere ledige pladser på udstillingen, er alt nu optaget. For det handler om mere end bare at sælge produkterne. Maskinudstillingen og dyrskuet drejer sig om at være med.

- For virksomhederne, der udstiller her, handler det også om kundepleje og synlighed. Selvom tilmeldingen ikke var stor i begyndelsen, er der sket et stort ryk hen over foråret, og det er dejligt at opleve, forklarer maskinkonsulent Hans Henning Sørensen.

Flot udstilling
Hans Henning Sørensen er i dag 63 år gammel og har i 27 år været ansvarlig for maskinudstillingen, og sådan en erfaren herre er ikke nem at slå ud.

- Jeg kender hvert et græsstrå på området og har oplevet mange svære perioder. Men selvom vi i forbindelse med stadepladserne startede langsomt, har vi ikke haft nogen krise eller større problemer. Vi får en rigtig flot udstilling igen i år, slutter Hans Henning Sørensen.

Læs også