Da kornet fik for trange kår

KAPACITET: Kundekartoteket vokser støt hos Brdr. Ewers i Toftlund. Derfor udvider afdelingen sin kornlagerplads med syv ton.

Vokseværket har de seneste godt to måneder rumsteret bag Brdr. Ewers bygninger i Toftlund. Og i denne måned åbenbarer resultatet sig: to nye Dan-Corn-siloer med kapacitet til i alt syv ton korn.

Selvom, kornhøsten i dén grad driller landmænd i hele landet på grund af den ekstremt regnvåde sensommer, så skal der jo være plads til kornet efterfølgende, hvilket var begyndt at knibe for Brdr. Ewers' Toftlund-afdeling. Med udvidelsen af kornkapaciteten kan virksomheden nu opbevare i alt 27 ton korn, og samtidig med silobyggeriet er der blevet gravet ud og forberedt til fremtidige udvidelser med plads til endnu to siloer med samme kapacitet. 

- Brdr. Ewers har i flere år haft en jævn stigende tilgang af kunder. Vi har derfor udvidet for også i fremtiden at kunne byde nye kunder velkommen, siger Henrik Lindholm, der er afdelingsleder af Brdr. Ewers i Toftlund, samt marketingsansvarlig i virksomheden.

Mere vokseværk
De nye kornsiloer er ikke de eneste bygningsmæssige beviser på, at Brdr. Ewers Toftlund-afdeling har vokseværk. For nylig tog virksomheden en ny tilbygning i brug i varetursterminalen, hvor kundernes ordrer pakkes og leveres fra. Der ud over har Brdr. Ewers i Toftlund fordoblet sin produktion af såsæd til 7000 ton om året, hvilket også har betydet flere bygninger.

Læs også