Massey Ferguson til Komdrup St. Arden

Komdrup St. Arden Maskinstation ved Allan Christensen i Himmerland har netop fået leveret deres sidste nyinvestering. Det er en Massey Ferguson 8690 med 370 hestekræfter, 8,4 liter Sisu motor, variotransmission, frontlift, front PTO, tvillinghjul hele vejen rundt og Autoguide med to centimeters nøjagtighed. Den er leveret af Hjallerup Maskinforretning A/SDer er flere forskellige grunde til, at Allan Christensen valgte en Massey Feguson 8690. En vigtig faktor er, at han har hørt, at andre kollegaer, som kører med Massey Ferguson 8690 eller Fendt 936, er meget tilfredse med forbruget af brændstof.- Med de priser, der er på dieselolie, er man nødt til at komme rundt i alle kroge og se omkostningerne igennem, siger han. Valget skyldes også, at man på maskinstationen ønskede at prøve den trinløse transmission Vario fra Massey Ferguson. - Jeg lægger også stor vægt på service samt små driftsomkostninger, siger Allan Christensen, der ser frem til at prøve det af med Massey Fergusonen.Maskinstationen tæller i forvejen 22 traktorer, 4 mejetærskere, 6 pressere og 4 finsnittere med mere ligesom de har en stor entreprenørafdeling.

Komdrup St. Arden Maskinstation ved Allan Christensen i Himmerland har netop fået leveret deres sidste nyinvestering. Det er en Massey Ferguson 8690 med 370 hestekræfter, 8,4 liter Sisu motor, variotransmission, frontlift, front PTO, tvillinghjul hele vejen rundt og Autoguide med to centimeters nøjagtighed. Den er leveret af Hjallerup Maskinforretning A/S

Der er flere forskellige grunde til, at Allan Christensen valgte en Massey Feguson 8690. En vigtig faktor er, at han har hørt, at andre kollegaer, som kører med Massey Ferguson 8690 eller Fendt 936, er meget tilfredse med forbruget af brændstof.

- Med de priser, der er på dieselolie, er man nødt til at komme rundt i alle kroge og se omkostningerne igennem, siger han.

Valget skyldes også, at man på maskinstationen ønskede at prøve den trinløse transmission Vario fra Massey Ferguson.

- Jeg lægger også stor vægt på service samt små driftsomkostninger, siger Allan Christensen, der ser frem til at prøve det af med Massey Fergusonen.

Maskinstationen tæller i forvejen 22 traktorer, 4 mejetærskere, 6 pressere og 4 finsnittere med mere ligesom de har en stor entreprenørafdeling.

Læs også