Varmen drillede montørerne

Vejret var ikke just nådigt, da syv montører i går dystede om vinderpladsen i DM i hegn på Landsskuet. Kviksølvet i termometeret sneg sig op nær 30 grader, og da konkurrencens destination var midt ude på en bar græsplæne uden skygge, besluttede dommerne sig for at forlænge deltagernes færdiggørelsesfrist med et kvarter. Dysten gik ud på at montere 100 meter tre-trådet hegn med låge, og vinderen kvalificerede sig således til Verdensmesterskaberne i Tyskland den 14. august, hvor i alt otte lande deltager. - Deltagerne i dag bliver bedømt på flere ting: dels tiden; korrekt afstand mellem pæle og tråd; oprydning efter sig; udseendet på hegnet generelt; og ikke mindst præcision, forklarede den ene dommer og i øvrigt arrangør af DM i hegn, Palle Ingemann fra Pit Hegn. Høj varme

Hegnsmontør Jim Møller Larsen fra Pit Hegn i Fåborg var den deltager, der blev først færdig, og han behøvede ikke engang de ekstra minutter, som dommerne så nådigt havde foræret deltagerne. Til gengæld var Jim Møller Larsen noget nær selv »gået i hegnet«, da konkurrencen for hans vedkommende sluttede. Han styrtede i hvert fald direkte over til den nærliggende vandhane med iskold væske direkte fra undergrunden. Vinderen af konkurrencen blev med 187 point Christian Simonsen fra Børkop. Han vandt også DM i hegn, da det blev holdt for første gang. Jim Møller Larsen fik en fjerdeplads.   

Vejret var ikke just nådigt, da syv montører i går dystede om vinderpladsen i DM i hegn på Landsskuet. Kviksølvet i termometeret sneg sig op nær 30 grader, og da konkurrencens destination var midt ude på en bar græsplæne uden skygge, besluttede dommerne sig for at forlænge deltagernes færdiggørelsesfrist med et kvarter.

Dysten gik ud på at montere 100 meter tre-trådet hegn med låge, og vinderen kvalificerede sig således til Verdensmesterskaberne i Tyskland den 14. august, hvor i alt otte lande deltager.

- Deltagerne i dag bliver bedømt på flere ting: dels tiden; korrekt afstand mellem pæle og tråd; oprydning efter sig; udseendet på hegnet generelt; og ikke mindst præcision, forklarede den ene dommer og i øvrigt arrangør af DM i hegn, Palle Ingemann fra Pit Hegn.

Høj varme
Hegnsmontør Jim Møller Larsen fra Pit Hegn i Fåborg var den deltager, der blev først færdig, og han behøvede ikke engang de ekstra minutter, som dommerne så nådigt havde foræret deltagerne.

Til gengæld var Jim Møller Larsen noget nær selv »gået i hegnet«, da konkurrencen for hans vedkommende sluttede. Han styrtede i hvert fald direkte over til den nærliggende vandhane med iskold væske direkte fra undergrunden.

Vinderen af konkurrencen blev med 187 point Christian Simonsen fra Børkop. Han vandt også DM i hegn, da det blev holdt for første gang. Jim Møller Larsen fik en fjerdeplads.

 

 

Læs også