Stormødet mandag aften flyttes fra Ringe til Dalum

Foreløbig er 400 tilmeldt til mødet mellem fødevareminister Henrik Høegh og Michael Brockenhuus-Schack. Derfor er stormødet om landbrugets fremtid på mandag den 22. marts flyttet til idrætshallen på Dalum Landbrugsskole. Man kan stadig nå at tilmelde sig på mandag.

Interessen for at overvære Henrik Høeghs første møde med landbrugets topfigur som fødevareminister er stor. Derfor har Centrovice flyttet stormødet på mandag den 22. marts kl. 19.00 fra mødelokalet i afdelingen i Ringe til idrætshallen på Dalum Landbrugsskole.

I går var der tilmeldt 400 til arrangementet, hvor der sættes fokus på landbrugets fremtidsudsigter, og man kan fortsat på mandag i dagens løb nå at tilmelde sig til Centrovice på telefon 70 15 99 00.

Mødet indledes kl. 19.00 med indlæg af fødevareminister Henrik Høegh (V) og formanden for Landbrug & Fødevarer, Michael Brockenhuus-Schack. Derefter kommer der også bud på landbrugets fremtidsmuligheder fra vicedirektør Poul Erik Jørgensen, Nykredit, samt professor Troels Troelsen, Copenhagen Business Scholl og med fortid i Arla Foods, Havnemøllerne og andre fødevarevirksomheder.

Endelig vil også cheføkonom Leif Nielsen fra Landbrug & Fødevarer deltage i den efterfølgende debat, der vil blive ledet af Centrovices formand Niels Rasmussen.

Det er gratis for Centrovice-medlemmer at deltage. For ikke-medlemmer er prisen 100 kroner.

Læs også