Kvinde, tænk på dig selv

(LANDBRUG FYN) LandboFyn afholder på mandag en aften kun for kvinder - med emner som forsikring, pension, ægtepagt, familiens formueforhold m.v.

»Kvinde, tænk på dig selv - hvad nu hvis?«

Sådan lyder temaet for et arrangement på LandboFyn i Vissenbjerg på mandag, den 26. februar kl. 19.00 til ca. 21.30.

Formålet med mødet, der ifølge indbydelsen er »kun for kvinder - og deres veninder«, som opfordres til at tage deres veninde, søster eller mor med, er at give indsigt i nogle af mulighederne for at sikre sig selv, sin familie og virksomheden i forbindelse med, at man - eller ens ægtefælle/samlever - driver selvstændig virksomhed.

Målgruppen for mødet er selvstændige erhvervsdrivende eller deres ægtefæller/samlevere, der ønsker at få tjekket forholdene omkring forsikring, arv, testamente, arbejdsløshed, efterløn m.v.

Aftenen byder på indlæg af socialkonsulent Susanne Sander, LandboFyn, juridisk konsulent Marina de Paoli, LandboFyn, Pia Djursgård, Nordea Liv & Pension, samt Vibeke Larsen, ASE, Region Fyn.

Nordea Liv & Pension og ASE vil være vært ved et lettere traktement i aftenens løb. Mødet er gratis for medlemmer af LandboFyn. For andre er entréen 125 kroner. Sidste frist for tilmelding - på telefon 7015 9900 - var mandag den 19. februar. Men der sker jo ikke noget ved at prøve at ringe…

Læs også