Søerne fodres elektronisk

(LANDBRUG SYD) Egebjerg er nu forhandler af Skiold Echbergs ESF systemer.

Den 1. januar 2004 indledte Egebjerg og Skiold Echberg et samarbejde om forhandling af elektroniske sofodringssystemer (ESF). Samarbejdet betyder, at Egebjerg får mulighed for at forhandle Skiold Echbergs kendte foderstation under eget navn. Betegnelsen på Egebjergs foderstation er »Master Feeder« - med efternavnet datamix.

- Vi har store forventninger til samarbejdet, siger direktør Bjarne K. Pedersen, Egebjerg. Det betyder, at vi nu kan tilbyde vore kunder de indretningsløsninger, som giver størst produktionssikkerhed ved opstaldning af løsgående søer - nemlig ESF og æde-/hvilebokse. Samtidig betyder det, at Egebjerg kan tilbyde funktionelle indretninger, hvor foderstationer og inventar udgør et samlet koncept.

Skiold Echbergs foderstation er et gennemafprøvet produkt, som har været på markedet i mange år. Desuden er styringsenheden fuldt integreret med Agrosoft WinSvin, hvilket letter registreringsarbejdet, hvilket ifølge Bjarne K. Pedersen har haft stor betydning for Egebjergs valg af Skiold Echbergs produkt.

- Derfor er det positivt, at Egebjerg Maskinfabrik A/S, efter at have sonderet markedet for ESF-systemer, har udtrykt ønske om fra begyndelsen af 2004 at indkøbe og videresælge Skiold Echbergs transponder program under navnet Master Feeder datamix. Der er ingen tvivl om, at vi gennem dette samarbejde vil opnå større markedsandele og derved øge troværdigheden til vores produktprogram.

Læs også