Nye Valtra traktorer

(Effektivt Landbrug) Valtra introducerer nu verdens stærkeste 4-cylindrede traktor. Den nye M-serie har en motoreffekt på op til 150 hk og traktorens design er en videreførelse af de kendte S- og T-serie traktorer fra Valtra.

Styrke kombineret med lav vægt og manøvredygtighed er vigtige egenskaber ved en traktor. Specielt til mindre marker, snævre pladser og indendørs i stalden.

Disse egenskaber præsenteres nu i Valtras nye M-serie, der leveres i tre modeller M120 (115 hk), M130 (130 hk) og M150 (147 hk), hvor hk er målt i ISO 14396 normen. Alle modellerne er udstyret med Valtras egen dieselmotor, en ny 44EWA motorserie på 4,4 liter.

Valtras M-serie er udstyret med radarstyret automatisk 4-WD differentialespærre og hjulslipskontrol. Ved ændring af kørselsretningen, er det muligt for traktorføreren med Powershift at ændre hastigheden op til 54 procent i den ønskede kørselsretning.

M-seriens flagskib, model M150, som byder på store kraftreserver ved kørsel med redskaber er en stærk og gesvindt traktor, som ganske enkelt er verdens stærkeste 4-cylindrede traktor.

For de første 25 købere i Danmark tilbyder Valtra Danmark A/S en fabrikstur til Finland eller ekstraudstyr for 10.000 kroner oveni i prisen.

Læs også