Alsidig forretning

Roskilde Traktorlager havde inviteret til demonstration af Valtras nye S-serie, og kunne i samme åndedrag præsentere deres to nye agenturer.

Valtras nye S-serie er en række seriefremstillede stortraktorer, der kan stille næsten alle behov tilfreds. Traktoren har trinløs transmission og topmodellen, S352, har en maksimale motoreffekt på 370 hestekræfter.

Disse traktorer havde Roskilde Traktorlager valgt at trække en tur i marken, da de afholdt traktordemonstration over to dage, den 15. og 16. oktober, på en yderst velegnet mark udenfor Roskilde.

Landbrug ØST besøgte demonstrationen på en regnfuld dag, men blev alligevel mødt at salgskonsulent, Thomas Jensens store smil:

- Der har faktisk været rigtig mange mennesker, både i går og i dag. Og i går havde vi jo fantastisk vejr, sagde han.

- I dag er det regnvejr, men det betyder jo faktisk bare, at dem der kommer og kigger, de virkelig er interesserede i traktoren, og det er jo dem, vi allerhelst vil have besøg af, sagde han videre.

Nye agenturer
Tilbage i butikken blev to nye agenturer præsenteret. Roskilde Traktorlager er nemlig for nylig blevet forhandlere af henholdsvis ATV'erne Artic Cat, og de knækstyrede minilæssere fra Schäffer.

Salgskonsulent, Karsten Larsen, fortalte, at Roskilde Traktorlager har ventet to år på at få forhandlingen af de to nye mærker, med den simple begrundelse, at de har brug tiden på at afsøge markedet.

- Vi mener, at vi har fundet de bedste maskiner indenfor de to kategorier, når vi har valgt Arctic Cat og Schäffer, og det er det, vi ønsker at tilbyde vores kunder, sagde Karsten Larsen.

- Mange af vores kunder er hestefolk og deltidslandmænd, og de kan i høj grad bruge disse to typer maskiner, sagde han yderligere.

Arctic Cat'en fås med 20 til 130 hestekræfter, og kan dermed løse både store og små opgaver.

- I Sverige bruger de denne ATV'er til at hente træ i skovene, fortalte Karsten Larsen.

- Den knækstyrede Schäffer henvender sig meget til hestefolk, da staldarbejdet jo ikke længere skal være noget, man får sved på panden over, sagde Karsten Larsen med et smil.

Roskilde Traktorlager ønsker med de nye agenturer, at kunne tilbyde et bredere sortiment til de eksisterende, og så gør det ifølge Karsten Larsen jo heller ikke noget, hvis der kommer nye til.

Læs også