Alternativ til de store

Mange kiggede forbi, da LHN markerede skiftet på lederposten – det lille rådgivningscenter alene blandt de store.

Det sønderjyske område har de seneste år været »ramt« af fusionsbølgen, men LHN, Landwirtschaftlicher Hauptverein für Nordschleswig, har valgt at holde sig udenfor og fortsætte som selvstændig forening med egen rådgivning.

- Og vi skal være et godt alternativ til de store fusioner, lød det bl.a. fra Erik Lydiksen, da LHN markerede skiftet på lederposten, hvor netop Erik Lydiksen har taget over.

- Strukturudviklingen går stærk, men vi har en god position, og jeg kan allerede nu konstatere, at vi har utrolig mange kvaliteter i vores medarbejderskare, og der er lyst til fornyelse, lød det med tilfredshed fra Erik Lydiksen.

Han afløser Claus Eriksen, der har stået i spidsen for rådgivningen gennem mere end 30 år, og LHN har ikke takket af med Claus Eriksen. Han arbejder nu på deltid i afdelingen for planteavl.

- Jeg er kommet godt i gang og føler mig godt tilpas, men jeg kommer ikke for at lave en revolution. Jeg stikker en finger i jorden og vil føle mig frem, fastslår Erik Lydiksen, der dog på længere sigt håber at kunne sætte sit præg på centret.

Foreningen tegner omkring 400 medlemmer, men yderligere et par hundrede benytter sig af rådgivningscentrets tilbud.

Læs også