Regionsmøde for kødkvægavlere

Viking Danmark, Danish Crown og Dansk Kødkvæg inviterer til fælles regionsmøde i Middelfart torsdag den 19. januar.

Inden coronaen afviklede både Viking Danmark og Danish Crown et antal regionsmøder for kødkvægavlere rundt i landet. Samtidig afholdt Dansk Kødkvæg deres årsmøde i Herning forbindelse med kvægkongressen.

Nu er tre organisationer gået sammen om at arrangere i alt fire fælles regionsmøder for kødkvæg.

- Vi må jo erkende, vi bliver færre og færre. Derfor er det oplagt at søge sammen, da det er de samme kødkvægavlere, vi henvender os til, lyder det fra formanden for kødraceudvalget i Viking Danmark, Poul Nygaard, forud for møderne.

Indledes med oksesteg

Det fynske regionsmøde foregår i Severin Konferencecenter i Middelfart torsdag den 19. januar kl. 18.00. Der indledes som alle øvrige steder (naturligvis) med servering af oksesteg.

Der vil være orientering og aktuelt nyt fra alle tre organisationer, og Poul Nygaard opfordrer alle interesserede kødkvægfolk til at møde op.

- Der er blandt andet meget at tage stilling til med den nye CAP-reform, og vi vil rigtig gerne have input fra deltagerne for at kunne tilgodese og servicere bedst muligt, understreger formanden.

Der er tilmelding til Viking Danmark på mail eller telefon.

Det fynske årsmøde rykkes

Oprindeligt var årsmødet i Fynsk Kødkvæg lagt netop torsdag den 19. januar. Men på grund af regionsmødet samme aften i Middelfart er årsmødet flyttet til tirsdag den 31. januar.

Det foregår hos Velas i Vissenbjerg klokken 19.00. Dog indledes med spisning for interesserede allerede klokken 18, hvortil der kræves tilmelding.

Læs også