Mejerigigant henter direktør fra egne række

Arla Foods har fundet sin nye danske Senior Director Foodservice og valget er faldet på en af folkene fra egne rækker.

Kamilla Korsgaard Svane, der har arbejdet i virksomheden i fire et halvt år, er nemlig blevet udpeget til stillingen, skriver Arla i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig meget til at komme ud at møde kunderne og snakke med dem om, hvad de forventer af Arla, og hvordan samarbejdet kan blive endnu bedre fremover. Arla er en virksomhed, der i forvejen leverer meget til mange kunder, men det mindsker ikke behovet for fortsat at udvikle nye spændende produkter og konstant at arbejde på at blive en endnu bedre samarbejdspartner for vores kunder, siger Kamilla Korsgaard Svane.

I 2020 blev hun ansat i Arla-koncernen som Head of Commercial Development, og i 2023 indtog hun rollen som Director, Customer Development. Men når oktober bliver til november, rykker hun videre i systemet og bliver ny Senior Director Foodservice i mejerigiganten.

- Det er en klar fordel, at Kamilla (Korsgaard Svane) allerede kender både Arla og mange af vores kunder, så hun ved, hvad de forventer og efterspørger, siger Henrik Lilballe Hansen, der er Managing Director i Arla Danmark.

Læs også