Satsning på dansk produktion af døre har givet pote

Det går stærkt hos dørproducenten Door System, og virksomheden kunne sagtens bruge flere medarbejdere.

Væksten fortsætter hos den østjyske dør- og port-producent Door System A/S, der har sin fabrik i Hørning mellem Aarhus og Skanderborg. De første to måneder i 2022 har givet en ekstraordinær stor ordreindgang, og virksomheden søger flere medarbejdere til produktionen og i service- og montageafdelingen.

- Vi producerer alle vores døre og porte på vores fabrik i Hørning, og den øgede ordreindgang giver travlhed hele vejen rundt, fortæller produktionschef Johnny Brønd.

Door System har specialiseret sig i dørløsninger til fødevareindustrien, medicinalindustrien og detailhandlen, og den øgede aktivitet er bredt fordelt på alle områder. Den stigende efterspørgsel kommer ovenpå et 2021, hvor virksomheden landede en rekordstor omsætning, og fremgangen er altså fortsat ind i 2022.

Høj kvalitet og stor fleksibilitet

- Vi har en stærk produktion i Hørning med dygtige folk, der leverer høj kvalitet hver dag med stor fleksibilitet – det sætter kunderne pris på, og det er derfor, de bliver ved med at købe hos os, siger Johnny Brønd.

Travlheden mærkes også i service- og montageafdelingen, der er vokset markant de seneste år.

- Driftssikkerhed er helt afgørende, når vi leverer dørløsninger, og servicemontørernes arbejde er en meget vigtig del af den filosofi. Det gælder både ved installation af nye døre og porte og ved service på eksisterende dørløsninger, forklarer Brian A. Jakobsen, som er service- og montagechef i Door System.

I den danske service- og montageafdeling er man i øjeblikket 18 medarbejdere, heraf 15 kørende montører. I alt beskæftiger Door System mere end 50 medarbejdere.

Læs også