Vestjyllands Andel tager skarpe forholdsregler i brug

Hos Vestjyllands Andel indfører man en række skarpe forholdsregler internt i grovvareselskabet.

- Vi tager såvel situationen som vores ansvar alvorligt. Som fast leverandør til en stor del af dansk landbrug er det afgørende, at vores kunder og medlemmer får de varer, som de har brug for. Det gælder ikke mindst foder til dyrene, så vi kan sikre en fortsat stabil produktion rundt omkring på bedrifterne, lyder det fra Steen Bitsch, direktør i Vestjyllands Andel

Steen Bitsch fastslår i samme forbindelse, at Vestjyllands Andel har fuld kontrol over forsyningskæden. Med henblik på at fastholde denne kontrol forsøger selskabet via nedennævnte forholdsregler at opretholde en så normal dagligdag som overhovedet muligt.

Forholdsreglerne er foreløbigt gældende i 14 dage. På fabrikkerne vil der kun være adgang for de medarbejdere, der arbejder på fabrikken på det givne tidspunkt, og sprit opstilles ved computere, pulte og andre steder, der berøres af hænder.

Alle funktionærer arbejder så vidt muligt hjemmefra, og konsulenter samt kundeservice holder kontakten via telefonen, ligesom kunderne opfordres til at lægge ordrer ind via Kundeportalen eller Vestjyllands Andel-appen.

Derudover dropper man fællesmøder, fælles frokost og andet af social karakter.

Chaufførernes kontakt med kunder, kolleger og øvrige skal minimeres, og antallet af medarbejdere i ekspeditionen og butikkerne minimeres. Alle åbent-hus-arrangementer og ikke presserende aftaler aflyses.

Læs også