Ribe Dyrskue med rekordmange dyr

Stadig få ledige stande til Ribe Dyrskue, der i år bugner med dyr - Efter et års coronapause må der nu igen holdes dyrskue på Hovedengen i Ribe.

Ribe Dyrskue 2021 tegner til at blive et flot dyrskue med rekordmange dyr, ligesom udstillerne også har bakket fint op om skuet, hvor der er få ledige standpladser.

Arrangørerne fortæller at områdets maskinhandlere som vanligt har bakket flot op og stiller med mange maskiner. Der er dog stadig få ledige pladser tilbage på årets Ribe Dyrskue, der i år vender stærkt tilbage oven på coronaperioden, der betød at sidste års skue ikke fandt sted.

- Skuets åbne og uformelle format byder alle slags udstillere velkomne i skuets sidste stande. Hvad end din virksomhed beskæftiger sig direkte eller indirekte med landbruget, kan vi finde plads til dig. Det fortæller fortæller tovholder Jens Christiansen.

- Skuet er en god anledning til at få en god snak med en eksisterende kunde, samt en mulighed for at tiltrække nye kunder.

Ribe Dyrskue er lykkeligvis sluppet igennem nåleøjet for større forsamlinger denne sommer og med en forventning om 8.000 besøgende, er jernet smedet for en smuk festdag med domkirken som baggrund.

Rekordmange dyr

Der er allerede nu tilmeldt rekordmange dyr. Desuden har vi opgraderet med flere dommere, så vi kan godt tage imod endnu flere dyr, siger pladsformand Jørgen Wind.

Som altid afholdes skuet den sidste fredag i juli på Hovedengen i Ribe, som i år er d. 30. juli.

For 156 år siden, året efter 1864, så man første gang landmænd, kræmmere og dyreudstillere flokkes på Hovedengen som en gestus for landsmændene syd for den nye grænse. I år føres den stolte tradition igen videre.

Læs også