Nu er Agro Nord i sigte

Endelig kan Messecenter Vesthimmerland byde velkommen til Agro Nord 2022. Nærmere bestemt onsdag den 9. marts.

Forberedelserne har stået på noget tid, også før statsministeren fjernede de sidste coronarestriktioner.

- Vi havde møde for tre uger siden og blev enige om at give den fuld gas med forberedelserne. Vi troede på, at Agro Nord kunne gennemføres. Men derfor var det da alligevel rigtig dejligt, da vi blev bekræftet i, at alle restriktioner er væk, og at det nu kan lade sig gøre, fortæller Brian Otte, som er direktør i Messecenter Vesthimmerland.

Han håber nu på, at nedlukningerne er fortid.

Udstillerne er klar

Både udstillerne i staldene samt maskin- og erhvervsudstillerne er mere end klar, oplever messecenteret.

- Udstillerne er bare klar, de glæder sig. Og det er både dyre- og maskinudstillerne. Det så vi allerede i efteråret til Kimbrerskuet. Folk vil bare rigtig gerne ud, siger Brian Otte.

Derfor er efterspørgslen efter en stand også allerede så langt, at Brian Otte ikke er bange for at sige, at alt bliver udsolgt.

- Agro Nord er rigtig populær. Der er lidt udskiftning blandt udstillerne. Nogle kommer ikke i år, og nye kommer til, men langt de fleste stande er allerede solgt, siger direktøren.

Kvægfagmesse i topform

Også blandt dyreudstillerne er forventningerne høje.

- Tilmeldingerne kommer ind, og jeg tror på, at antallet lander på den gode side af, hvad det plejer, siger Brian Otte og tilføjer:

- Det var også det, vi oplevede til Kimbrerskuet, hvor der kom rekordmange dyr. Så vi glæder os bare rigtig meget.

Agro Nord, som de fem nordlige Dansk Holstein Avlsforeninger står bag, fortsætter det nye »show« fra 2020, hvor kåringen af blandt andet Miss Agro Nord er flyttet til aftenens program, og så bliver det selvfølgelig krydret med lidt nyt.

Agro Nord blev sidst afholdt i 2020 få dage inden, at landet lukkede ned. Nu er landet »åbent« igen, og Agro Nord er mere end klar til at skyde dette års dyrskuesæson i gang med et brag af en kvægfagmesse.

Agro Nord 2022

Onsdag den 9. marts

Avlsmateriale indenfor dansk og udenlandsk kvægavl

Præsentation af afkomsgrupper og elitekøer

Maskin- og erhvervsudstillere med fokus på kvægbrug

Læs også