Børnedyrskue vender tilbage til Piberhusfolden

Der er åbnet for tilmelding til Børn & Dyr på Bregentved, som i slutningen af juni vender tilbage efter to års pause.

De mange virksomheder på udstillerlisten er med til at skabe liv og handel på dyrskuepladsen. Foto: Jesper Hallgren

Efter en lang ufrivillig »corona-pause« er de mange frivillige bag Børn & Dyr nu trukket i arbejdstøjet og efter to aflysninger i træk vender Børn & Dyr på Bregentved i den sidste weekend i juni tilbage i Piberhusfolden ved Haslev.

Tilmeldingen til de store sjællandske børnedyrskue er åbnet, og som tidligere har interesserede børn mulighed for at deltage på forskellige måder.

Der er nemlig igen i år mulighed for at vælge mellem endagsskuet, som er lørdag den 25. juni, eller flerdagsskuet, hvor børn og dyr er i staldene og teltlejren fra fredag aften til dyrskuet slutter søndag klokken 18.

Der er også mulighed for at deltage i et bamseskue og kæphesteskue, som foregår søndag den 26. juni, mens de lidt mere vovede kan tilmelde sig rollespilslejren og på den måde kan være med i de mange rollespilsaktiviteter.

Traditionen tro er der også traktortræk på Børn & Dyr, og her kan man deltage både i de sædvanlige traktorklasser eller i en særskilt konkurrence for de mindre havetraktorer.

Liv og handel

På den store dyrskueplads bliver der selvfølgelig også plads til de mange virksomheder på udstillerlisten, som er med til at skabe liv og handel.

Det giver synlighed og salg, og det er desuden en god mulighed til at tale med gamle og nye kunder under afslappede forhold, påpeges det fra arrangørgruppen, der alle består af frivillige ildsjæle.

Firmaerne i udstillingen spænder bredt i forhold til brancher. Der udstilles og sælges således maskiner og udstyr til både havefolket og personer, som har mindre dyrehold. Der udstilles også traktorer, energiløsninger og meget inden for blandt andet beklædning, personlig pleje og forsikringer.

Der er både tilmelding og yderligere oplysninger om de forskellige kategorier på dyrskuets hjemmeside på bornogdyr.dk.

Læs også