Stenderup er blevet dansk forhandler af Bobcat

Bobcat udnævner Stenderup til dansk forhandler. Stenderup A/S er blandt udstillerne på Det Sønderjyske Fællesdyrskue.

Udover hele Bobcat-serien af maskiner og tilbehør, vil Stenderup også tilbyde et komplet udvalg af ægte Bobcat-tilbehør og dele til at understøtte både nye og eksisterende Bobcat-kunder i Danmark. Bobcat-serien omfatter også 17 minigravemaskiner og et udvalg af 15 nye R-serie teleskoplæssere med stiv ramme og 10 nye roterende teleskoplæssere, der dækker maksimal løftekapacitet mellem 2,6 og 7,0 tons og maksimale løftehøjder fra 5,9 til 38,9 m. obcat har også lanceret E50z, E55z og E60 R2-seriens 5-6 tons modeller, der tilbyder en klassens bedste blanding af høj ydeevne, suveræn stabilitet og jævn kontrol. I Bobcat minigravemaskine-sortimentet har der været flere vigtige nylanceringer i Danmark. De omfatter E10e, verdens første 1 tons elektriske minigraver, ideel til indendørs nedrivning og kældergravning og til andre støj-/emissionsfølsomme miljøer.

Bobcat har udpeget maskinforretningen Stenderup A/S som ny autoriseret Bobcat-forhandler for Danmark til at dække alle markeder, herunder byggeri, landbrug, udlejning, affald/genbrug, anlægsgartneri og generel industri.

Stenderup står nu for salg og service i Danmark for hele Bobcat-serien af ​​læssere, minigravere, teleskoplæssere, let komprimering og redskaber.

- Vi er glade for at udnævne Stenderup A/S som Bobcat-forhandler for Danmark. Stenderup har en lang og succesrig historie, der går tilbage til 1936, og har leveret kvalitetsmaskiner og andre produkter til både byggeri og landbrug i hele Danmark, siger Johan Bursell, distriktschef for Norden & Baltikum for Doosan Bobcat EMEA, der fortsætter:

- Vi er også virkelig imponerede over det stærke fokus hos Stenderup på service/eftermarkedssupport til kunder i hele Danmark.

Hos Stenderup er der også både glæde over, og forventninger til, det nye samarbejde med Bobcat:

- Vi er meget stolte over at være udnævnt til autoriseret forhandler for Bobcat i Danmark, siger Troels Stausholm Jensen, administrerende direktør i Stenderup.

I dag ledes Stenderup af tredje og fjerde generation af familien Jensen.

- Vi har over 30 medarbejdere fordelt på salg, service og administration og vi dækker hele Danmark. Vi tror på, at vores ekspertise inden for kompakt udstyr vil hjælpe os med at øge salget af Bobcat-produkter markant i Danmark, siger Troels Stausholm Jensen.

Udvider udstyrssortimentet

Bobcat tilbyder i dag 11 minilæssermodeller og syv kompakte bæltelæssere. Senest er udvalget af Bobcat-læssere blevet udvidet med tilføjelsen af ​​nye kompakte hjullæssere og små knækstyrede læssere.

Bobcat-serien omfatter også 17 minigravemaskiner og et udvalg af 15 nye R-serie teleskoplæssere med stiv ramme og 10 nye roterende teleskoplæssere, der dækker maksimal løftekapacitet mellem 2,6 og 7,0 tons og maksimale løftehøjder fra 5,9 til 38,9 m.

En anden nylig tilføjelse til sortimentet er en ny serie af lette komprimeringsprodukter, der omfatter syv forskellige produktfamilier og 37 modeller.

I Bobcat minigravemaskine-sortimentet har der været flere vigtige nylanceringer i Danmark. De omfatter E10e, verdens første 1 tons elektriske minigraver, ideel til indendørs nedrivning og kældergravning og til andre støj-/emissionsfølsomme miljøer.

Bobcat har også lanceret E50z, E55z og E60 R2-seriens 5-6 tons modeller, der tilbyder en klassens bedste blanding af høj ydeevne, suveræn stabilitet og jævn kontrol.

Og sidst, men bestemt ikke mindst, den førsteklasses E88 R2-serie 8 tons midi-gravemaskine, der lanceres i næste uge, og leverer høj produktivitet fra en kompakt dimensionsmaskine med høj løftekapacitet, et godt førermiljø og fremragende pålidelighed.

Udover hele Bobcat-serien af ​​maskiner og tilbehør, vil Stenderup også tilbyde et komplet udvalg af ægte Bobcat-tilbehør og dele til at understøtte både nye og eksisterende Bobcat-kunder i Danmark. Dette understøttes af et lager af både helt nye og brugte Bobcat-maskiner til salg. Kunder drager også fordel af virksomhedens on-site servicenetværk, der dækker alt fra nødreparationer til rutinemæssig vedligeholdelse.

For mere information om Bobcat og Bobcat-produkter, besøg hjemmesiden www.bobcat.com.

Maskinfirma i markant vækst

Det er en økonomisk stærk partner, som Bobcat nu indleder samarbejde med.

Stenderup A/S har netop leveret et regnskab med et årsresultat på 3,1 millioner kroner og et udbytte på to millioner kroner.

Det er en vækst på 57 procent i resultat siden regnskabet i 2020.

Regnskabet viser en samlet egenkapital på 13,2 millioner kroner, hvilket er en stigning i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 10,6 millioner kroner. Regnskabet viser en afkastningsgrad på knapt 11 procent.

Stenderup A/S deltager som udstiller på flere dyrskuer – i år blandt andet på Roskilde Dyrskue samt Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa.

Læs også