Flyt shelteren, når du ønsker ny udsigt

Med hjul og træk på shelteren er det nemt at flytte rundt på den og finde den bedste beliggenhed på ens ejendom.

Henning Elkær kom under sin coronaisolation i vinters på at lave mobile shelters, så man kan flytte dem derhen, hvor man har den ønskede udsigt eller måske bedst læ for vind og vejr.

Det var ikke bare fordi, de skulle vises frem på dyrskue, at der var kommet hjul og træk på de to shelters modeller fra HE Maskiner.

Men har man svært ved at tage beslutningen om, hvor den bedste beliggenhed er på ens ejendom, kan man nu flytte shelteren derhen, hvor man ønsker. Og det kræver ingen tilladelse.

Henning Elkær fra HE Maskiner har fundet på at bygge en shelter på hjul, som gør det muligt, at flytte shelteren derhen, hvor man synes, det kunne være sjovt at overnatte.

- Jeg fik ideen, da jeg i vinters var i coronaisolation og begravede mig i forskellige fagblade. Der stod blandt andet, at sheltermarkedet var ved at eksplodere, og så fik jeg ideen, fortalte Henning Elkær fra sin stand på Det Fynsk Dyrskue tidligere på sommeren.

To modeller

Der er udviklet to modeller. Den ene er med hems. Begge er bygget i kraftigt douglastræ og monteret på en specialbygget undervogn, der skal spændes efter en traktor eller en ATV for at blive flyttet.

Henning Elkær forestiller sig, at man eventuelt kan leje ud til turister. Prisen ligger fra 68.500 kroner og op.

Læs også