Sundhed hele vejen rundt i stalden

Nordic Stald Kemi har specialiseret sig inden for blandt andet udtørring, desinfektion og gulvbelægning i stalde. Virksomheden er blandt udstillerne på Ribe Dyrskue.

Nordic Stald Kemi fra Skodborg ved Rødding er en af de erfarne og faste udstillere på Ribe Dyrskue.

Og der er bud i landbruget efter sortimentet i Nordic Stald Kemi, der tilbyder et bredt program – både indenfor landbrug og industri.

Inden for landbrug handler det især om udtørring og desinfektion, samt gulve og gulvbelægninger til stalde – både inden for kvæg og svin.

Nordic Stald kemi har udviklet og producerer en række produkter inden for hygiejne og udtørring. Blandt andet kvægprodukterne Kvæg-Hyg og Nordic-Hyg.

Nordic Kvæg-Hyg er et stærk sugende udtørringsmiddel som anvendes primært i kvægproduktionen.

- Vores fordel er, at vi kan lave specialblandinger præcist efter kundens ønske til både kvæg og svin, forklarer Hans Erik Brink, der tilføjer, at der også er bud efter udtørringsmidlet i andre lande – blandt andet i Sverige og Finland.

Produktet er et tør-hygiejne-desinfektionsprodukt, der, ifølge Hans Brink, ikke er skadeligt for hverken mennesker eller dyr.

Produktet er stærkt udtørrende og virker ved at binde ammoniak. Lugtgener formindskes kraftigt ved anvendelse af produktet.

Epoxy er et hit

- Epoxy går som varmt brød, konstaterer indehaver af Nordic Stald Kemi, Hans Brink, der var med på Landsskuet for få uger siden.

Netop epoxybelægning af både nye som eksisterende staldgulve er et af specialerne hos Nordic Stald Kemi, herunder slibning og epoxybelægning af foderborde.

Epoxybelægningen kan tilbydes i mange varianter i forhold til ruhed, overflade og farve – alt efter kundens individuelle behov og ønske.

Læs også