Gummiged og handy teleskoplæsser fylder standen

S.D. Kjærsgaard er tilbage på Kimbrerskuet. I år med en mellemstørrelse gummiged og en handy, knækstyret teleskoplæsser.

Det er over 10 år siden, S.D. Kjærsgaard sidst har været at finde på Kimbrerskuet i Aars. Nu ser de frem til endelig at deltage igen.

- Vi har faktisk taget tilløb til det et par år, men har haft forrygende travlt med messer og skuer i hele landet med flere. Vi havde heldigvis muligheden for at deltage her den 7. og 8. oktober, og det glæder vi os meget til. Det er et godt dyrskue med mange tilmeldte og masser af kreaturer, og vi må jo indrømme, at det er en god tid for kreaturejere, så de skal også kunne mærke vores gode service og højkvalitetsmaskiner, siger salgschef René Thyrrestrup.

Standen bliver fyldt af en gummiged og en teleskoplæsser.

Gummigeden er en Case 621G2 Evolution.

- Det er vores nyeste skud på stammen i vores gummigedsserie, som har fået en del løbende opdateringer, forklarer René Thyrrestrup, som har erfaret, at denne mellemstørrelse gummiged passer super godt ind i de fleste kvægbrug.

Noget helt ekstraordinært kan denne Gummiged registreres på nummerplader, som gør, at man inden udgangen af 2022 kan afskrive 116 procent af anskaffelsessummen for fabriksnye driftsmidler, som vores Case 621G2 gummiged.

Teleskoplæsseren er en Dieci Agri Pivot T80.

- Det er en model, der har kørt i flere år. Den er knækstyret og derfor utrolig handy, og i forhold til de traditionelle ikke har teleskoparmen hængende ude på siden, men har den inde på midten. Det giver et fantastisk udsyn over det, man laver, forklarer René Thyrrestrup.

Begge maskiner er nogle, der er solgt flere af, og som S. D. Kjærsgaard har store forventninger til. Og lige så store forventninger er der til igen at være tilbage på Kimbrerskuet.

- Det bliver spændende, og vi glæder os, siger René Thyrrestrup.

Læs også