Flotte veteraner vises frem på skue

Dansk Veteran Traktor Klub udstiller traditionen tro på Det Sønderjyske Fællesdyrskue.

Det handler om mekanik og dansk landbrugshistorie på hjul, når Dansk Veteran Traktor Klub inviterer indenfor på sin stand i forbindelse med Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa.

Dansk Veteran Traktor Klub er en klub for alle med interesse for veterantraktorer, stationære motorer, redskaber og gamle entreprenørmaskiner.

Medlemmerne bevarer, kører og restaurerer maskinerne og deler deres fælles interesse, når de deltager i stævner, løb, dyrskuer og klubarrangementer.

Klubbens formål er at bevare, køre og restaurere gamle traktorer, entreprenørmaskiner, stationære motorer og redskaber til disse, samt afvikle stævner, løb, m.m.

Alle, som kan gå ind for dette, kan optages som medlemmer ved henvendelse til den til enhver tid siddende bestyrelse – i øvrigt henvises til klubbens vedtægter.

Og det er ren nostalgi, når gamle traktormærker som Ferguson, Ford, Nuffield, Bukh, Volvo, m.fl., sammen med forskellige gamle landbrugsmaskiner viser, at man mente det med mekaniseringen, dengang dansk landbrug gik fra heste til hestekræfter.

Se mere på www.dvtk.dk.

Læs også