Maskiner kører i ring på dyrskuet

Som noget nyt bliver mulighed for at demonstrere maskiner i en særlig maskinring. Også andre nye tiltag kan der ses frem til ved næste års dyrskue i Odense.

Forberedelserne til Det Fynske Dyrskue den 12.-14. juni næste år er allerede i fuld gang, og de første udstillere har tilmeldt sig.
På erhvervsudstillingen bliver der flere nye tiltag, som vil give både udstillere og gæster nye muligheder.

- Som noget nyt er det vores tanke at oprette en særlig demonstrationsring, hvor udstillere har lejlighed til at fremvise maskiner og udstyr, så kunder og de øvrige dyrskuegæster skal studere funktionaliteten på tætteste hold, siger den nye dyrskuechef Sara Ekknud Windell.

På den måde vil der kunne sættes yderligere fagligt fokus på de udstillede produkter, og samtidig skabe endnu mere liv i maskinområdet på dyrskuepladsen.

- Vi ønsker at skabe den samme platform for erhvervsudstillerne, som både kvæg og heste har. Derfor er det helt væsentligt, at vi, gennem nye samarbejder, skaber en maskinring, hvor erhvervsudstillerne både kan blive beriget med præsentationer og selv bidrage med indhold, siger Sara Ekknud Windell og håber, at udstillerne vil benytte sig af det nye tiltag, og gerne henvende sig med idéer til yderligere udvikling af erhvervsudstillingen.

Hun ser også Fyns markante position inden for robotindustrien sammen med maskinudstillingens fokus på digitalisering og teknologi som en unik mulighed for at øge fagligheden, så der både er fagligt indhold til erhvervslivet og aktiviteter til børn og voksne.

Hestemekka og længere åbent

Også hesteudstillingen er et område, som den nye dyrskueledelse ønsker at kunne præsentere bedre.

- Hesteudstillingen har alle år været lige så udsolgt som en D.A.D. koncert. Derfor udvider vi området for hestene, så der er flere muligheder for at købe hesteudstyr og foder, siger Sara Ekknud Windell.

Fødevaremarkedet på dyrskuet i 2019 var en stor succes. Derfor udvider Det Fynske Dyrskue også her mulighederne yderligere.

- Vi vil fredag og lørdag holde åbent til klokken 20.00, så gæster og udstillere kan være på pladsen i længere tid og nyde et godt måltid mad, drikke en øl og hygge sig, siger Sara Ekknud Windell.

Hun understreger, at de nye åbningstider ikke betyder, at udstillerne på erhvervsudstillingen nødvendigvis skal holde åbent i længere tid. Åbningstiderne er på nuværende tidspunkt udelukkende et tiltag, der er gældende for fødevaremarkedet og en mulighed for gæsterne.

- Inden længe starter tilmeldingen til fødevaremarkedet, og både her og for de øvrige udstillere har vi kigget nærmere på deres forhold, og imødekommet ønsker efter årets dyrskue. Derfor har vi tilpasset og ændrer reglerne på nogle punkter, fortæller den nye dyrskuechef.

 

Læs også