Centrovice sætter fokus på finansiering

Deltagerne ved mødet den 20. november vil blive rustet til finansforhandlinger og få et aktuelt økonomisk indblik.

Onsdag den 20. november klokken 19.00 inviterer Centrovice til mødet »Sæt fokus på din finansiering«.

Her vil deltagerne blive klædt grundigt på til forhandlingerne med banken og andre finansielle samarbejdspartnere. Samtidig får de styrket beslutningsgrundlaget i forhold til for eksempel at vurdere, om finansieringens sammensætning kan optimeres, hvornår timingen for en omlægning er bedst, og hvad der økonomisk er mest optimalt både på kort og langt sigt, ud fra den viden der foreligger om finansmarkedet i dag.

Chefanalytiker ved AgroMarkets John Jensen indleder mødet med en økonomisk vejrudsigt og stiller blandt andet skarpt på, om vi skal gøre klar til en recession, når vi kigger ud i fremtiden.

Herefter vil Centrovices konsulenter blandt andet sætte fokus på, hvordan man i dialogen med banken kan komme på forkant med et finansoverblik og en finansstrategi og derved blive herre i egen butik. Samt de skattemæssige overvejelser man skal gøre sig ved omlægning af lån, potentielle faldgruber og mulighederne for alternativ finansiering. Hvordan fungerer det i praksis, og hvilken proces ligger bag?

Deltagelse er gratis med kræver tilmelding senest den 17. november til Centrovice.

 

Læs også