- Landbruget er nu engang stadig den kraft, der forvandler den danske muldjord til den mad, der pryder vores tallerkener – uanset om det er grøntsager, bælgfrugter eller kyllingekød. Det er en præstation, som vi med rette kan være stolte af.

Og netop stoltheden over sit erhverv kom - næsten traditionen tro - som både noget af det første og sidste, da formand for Landbrug & Fødevarer Fjerkræ, Martin Hjort Jensen, indledte sin beretning ved sektionens årsmøde i Vingstedcentret tirsdag.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement