Hesten i centrum

Charmaine Berdino inviterer lørdag den 3. februar til den tredje udgave af Hesten i centrum.

Cirkus Arenas vinterkvarter nord for Slagelse – også kendt som Cirkusland – danner den perfekte ramme, når Charmaine Berdino lørdag den 3. februar inviterer til »Hesten i centrum« for tredje gang.
- Det bliver både med flere nye indslag og gentagelser fra tidligere, fortæller Charmaine Berdino, som man i sommerhalvåret kan møde på hendes turné med Cirkus Arena rundt om i landet.
Til Hesten i centrum vil man således igen i år kunne opleve den kendte hestetræner Ute Lehman, der vil vise, hvordan hest og rytter hjælpes til at finde den indre ro og balance, som er fundamentet for en problemfri håndtering af hesten.
Under en kort demonstration i manegen vil der blive vist nogle udvalgte øvelser, som er med til at danne et godt grundlag i grundtræningen. Man kan på den måde få en lille forsmag på, hvad man kan lære på et af Ute Lehmans mange kurser, som blandt andre Charmaine Berdino varmt anbefaler.
Charmaine Berdino påpeger også, at man skal glæde sig til at opleve Ditte Young, der har titel som psykoterapeut, clairvoyant, kranio-sakralterapeut, forfatter og healer. Hun vil lave en livedemonstration med en hest, hun ikke kender.

 

Rytteryoga og blid massage

- Man kan også møde Sidsel Sommer, der arbejder som osteopat og vil holde en lille clinic. Hun har en baggrund som fysio-
terapeut for mennesker og er nu uddannet hestefysioterapeut, fortæller Charmaine Berdino, som også oplyser, at der også er flere foredrag på programmet.
Tine Futtrup holder et interessant foredrag inden for equitation science, hvor hun vil fortælle, hvordan hestene lærer, mens Maj-Britt Carter vil holde et foredrag om rytteryoga, der de seneste år er blevet mere og mere populært.
Mathilde Laursen vil demonstrere brugen af T-Touch, der er en blid massage-
form, som verden over bruges til at behandle heste, og Bjarne Spens vil endvidere vise forskellige alternative behandlingsmetoder til heste.
Det omfangsrige hestearrangement er  fra klokken 9.30 til 18, og billetter kan købes på www.hestenicentrum.dk, hvor man også kan finde yderligere oplysninger.

Læs også